Tilaus- ja toimitusehdot

Tutustu ennen tilauksen tekoa verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin.

 1. Tilaaminen

Verkkokaupassa tuotteita voi ostaa normaaliin tapaan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne käytössä olevilla maksutavoilla.

 1. Asiakkuus ja rekisteröityminen

Verkkokauppa on avoinna kaikille ja ostoksia voi tehdä myös ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä saat käyttöösi asiakastilin, jossa voit mm. päivittää omia tietojasi ja tarkastella tekemiäsi tilauksia.

Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja kirjautumalla omalle asiakastilillesi sinun ei tilausta tehdessäsi tarvitse kirjoittaa osoitetietojasi uudelleen.

Rekisteröitymisen yhteydessä kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia eikä verkkokauppa ilmoita niitä ulkopuolisille tahoille. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

 1. Toimitustapa ja -aika

Tilaukset toimitetaan kotijakona tilaajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

Tilauksen toimitus tapahtuu normaalisti seitsemän (7) päivän kuluessa siitä, kun tuotteet ovat valmiina kuljetukseen. Tuotteiden arvioidut toimitusajat lukevat tuotesivuilla.

Huom. Mikäli tilaus sisältää tuotteita eri valmistajilta, tuotteilla saattaa olla eri toimitusajat. Kotijako tapahtuu normaalisti myöhäisimmän tuotteen toimitusajan mukaisesti, ellei tilattujen tuotteiden toimitusaikojen väli ole yli kolme viikkoa. Kaikki tuotteet kuljetetaan samaan toimitusosoitteeseen. Tilauksen tilasta tiedotetaan tuotteittain ja tarkemmasta toimitusajasta ilmoitetaan asiakkaalle puhelimitse.

Tilauksia voi toistaiseksi tehdä vain manner-Suomeen (ei Ahvenanmaalle).

 1. Toimituskulut

Tilauksen nouto myymälästä 0 €.

Pientuotteet toimitetaan postin/matkahuollon lähimpään noutopisteeseen.

Kiinteä toimituskulu 99 €.

 1. Hinnat

Verkkokaupassa olevien tuotteiden voimassa olevat hinnat ovat näkyvissä tuotesivuilla. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä, jolloin tuotteen hinta poikkeaa selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selvä hintavirhe on esimerkiksi, jos tuotteen hinta on 0 euroa tai tuotteen hinta puuttuu kokonaan.

 1. Maksutavat

Verkkokaupan maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6). Maksutapoina käyvät Checkout Finland Oy:n tarjoamat verkkopankki- ja luottokorttimaksut (Visa, Mastercard).

Checkout on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään verkkokauppiaan tilille.

Maksuja voi tehdä myös kaikilla Luottokunnan korteilla (Visa, Mastercard). Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Luottokunnan korteilla tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille. Suomen Ostolaskut Oy on maksunsaaja ja Checkout Finland Oy:n virallinen yhteistyökumppani, joka tilittää maksun kauppiaalle.

Collector on kaikille verkossa asioiville tarkoitettu helppo ja varma maksutapa. Palvelun ansiosta voit maksaa verkko-ostoksesi laskulla. Lisätietoa www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Everyday lasku- ja osamaksupalvelu on täysin riskitön maksuväline. Everyday laskua saat keskimäärin 45 vuorokautta täysin kulutonta maksuaikaa ostoksellesi. Lisätietoa www.everyday.fi/everyday-verkkomaksu/kuluttajille

Jousto -maksutavan avulla voit maksaa tilauksen kertalaskulla (14 päivää maksuaikaa) tai kuukausierissä. Lisätietoja www.jousto.com/kuluttajalle

 1. Tilaustiedot ja tietoturva

Tilauksen yhteydessä antamasi tiedot tallentuvat verkkokaupan asiakastietoihin.

Tilauksen yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Verkkokaupassa on käytössä SSL-suojattu yhteys, joka salaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen taho ei pysty näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi.

 1. Tilausvahvistus

Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Tilausvahvistus sisältää kaikki tilaukseesi liittyvät tiedot, joten säilytä se mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Kun verkkokauppa on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostitse asiakkaalle, tilauksesta tulee sitova. Verkkokauppa pidättää oikeuden olla vahvistamatta tilausta, mikäli tilauksessa tai asiakastiedoissa on merkittäviä puutteita.

 1. Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Jos haluat tilauksen jälkeen muuttaa tilauksen sisältöä tai peruuttaa tilauksen, ota mahdollisimman pian yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

 1. Palautusoikeus

Kuluttajansuojalain mukaisesti käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Voit lukea lisätietoja Kuluttajaviraston sivulta Peruutusoikeus etämyynnissä. Palautusoikeus ei koske tilauksesta valmistettavia tuotteita, joiden toimitusajat ovat yli 2 viikkoa.

Tuotteen kokonaissumma vähennettynä palautusrahdin osuudelta palautetaan asiakkaan tilille 30 päivän kuluessa tuotteen palauttamisesta, jos tuote on käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.

Kuljetusyhtiö noutaa tuotteen asiakkaalta. Palautusrahdin maksaa asiakas. Palautusrahdin arvo riippuu tuotteen koosta. Palautusrahdin osuus vähennetään asiakkaalle palautettavasta kauppasummasta.

Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan palautuessaan, asiakas on velvollinen korvaamaan yritykselle tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumishinnan välisen erotuksen. Tällöin palautamme tuotteesta ja kuljetuksesta maksetun hinnan vähennettynä edellä mainitulla erotuksella. Tuotteen arvon aleneminen käsitellään tapauskohtaisesti.

Palautusta koskevissa asioissa ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

 1. Reklamaatio

Mikäli saat viallisen tai väärän tuotteen, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Vastaamme palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvista toimituskuluista, mikäli sinulle on toimitettu viallinen tai väärä tuote, muussa tapauksessa palautuksesta aiheutuvat kulut ovat omalla vastuullasi.

 1. Ylivoimainen este (force majeure)

Verkkokauppa ei ole velvollinen solmimaan kauppoja, jos sopimuksen täyttäminen estyy tai viivästyy syystä, joka on verkkokauppiaan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

Ylivoimainen este on ennalta arvaamaton tapahtuma, joka estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi osapuolen sopimusvelvoitteiden täyttämisen määräajassa. Tällaisia tapahtumia ovat viranomaisen toimenpiteet, tietoverkon toiminnan häiriöt, sähkökatkokset, varkaudet, luonnonmullistukset, tulipalot, sota tai sen uhka, kapinat, mellakat, terrorismi ja työtaistelutoimenpiteet tai muu yhtä merkittävä ja epätavallinen osapuolista riippumaton syy.

Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä verkkokauppiaalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

 1. Muut ehdot

Tilaajan on oltava yli 18-vuotias. Tilaaja hyväksyy tilausta tehdessään verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot.

Tilaaja sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaisia tietoja verkkokaupan rekisteröitymislomakkeella sekä korjaamaan virheelliset tiedot.

Kaikki verkkokaupassa esitetyt materiaalit (kuvat, tekstit, videot, logot) ovat verkkokaupan omaisuutta. Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty. Tilaaja vastaa verkkokaupan tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin luvattomasta käytöstä aiheutuvista seuraamuksista.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin tilaus- ja toimitusehdoissa.

 1. Riitojen ratkaisu

Riitojen ratkaisuun sovelletaan Suomen lakia.