195,00 

Tempur Ombracio -tyyny on ergonominen muotoiltu tyyny, joka on suunniteltu tarjoamaan tukea ja mukavuutta erityisesti niille, jotka nukkuvat sivullaan. Se on valmistettu Tempur-materiaalista, joka on viskoelastinen vaahtomuovi, ja se tarjoaa useita hyötyjä:

  1. Ergonominen muotoilu: Ombracio-tyyny on muotoiltu neljään osaan, jotka sopivat erityisesti sivusuuntaan nukkujille. Tämä muotoilu auttaa ylläpitämään oikeaa nukkuma-asentoa ja tukee pään, kaulan ja olkapäiden aluetta.
  2. Tempur-materiaali: Tempur on kehittänyt erityisen viskoelastisen vaahtomuovin, joka reagoi kehon lämpöön ja painoon. Tämä mahdollistaa tyynyn mukautumisen yksilöllisesti nukkujan pään ja kaulan muotoon, tarjoten tukea ja painetta lievittävää vaikutusta.
  3. Helppohoitoinen päällinen: Ombracio-tyynyn päällinen on irrotettava ja konepestävä, mikä tekee siitä helppohoitoisen ja pitää tyynyn raikkaana.
  4. Monikäyttöinen: Vaikka se on suunniteltu erityisesti sivullaan nukkujille, jotkut käyttäjät saattavat löytää sen mukavaksi myös muissa nukkuma-asennoissa, kuten selällään tai vatsallaan.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 00371180760 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Brand: