Unigold Unelma Jenkkisänkypaketti

3 003,00 3 188,00 

Suomessa valmistetussa Unelma-jenkkisängyssä on yksilöllisesti myötäilevä 5-vyöhykkeinen pussijousisto, joka ottaa hyvin huomioon erilaiset vartalon muodot ja antaa optimaalisen tuen selälle. Ainutlaatuinen, ergonominen ja erikoiskorkea Unigold Soft Touch -jousisto myötäilee millintarkasti kehon muotoja antaen täydellisen tuen vartalolle ja samalla vähentäen nukkujaan kohdistuvaa painetta. Lisäksi ympärikäännettävä Duo-patja mahdollistaa patjan pintapehmeyden säädeltävyyden vielä kotonakin. Alarungossa lisätukea ja myötäilevyytta antaa 1-vyöhykkeinen pussijousitus. Kotimainen Unelma-jenkkisänky on makuuhuoneen näyttävä keskipiste, joka tarjoaa ylelliset unet sekä pientä arjen luksusta kotiin.

Kotimaisen Unigold-sänkymalliston patjoilla ja sijauspatjoilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus®

Unelma-sänkypakettiin kuuluu myös Unelma-sijauspatja. Muhkean sijauspatjan materiaali on erinomaisesti hengittävää kimmovaahtoa ja se tarjoaa luonnonkumipatjan kaltaisen mukavuuden.

Valitse mieleisesi patjan kovuus ja verhoilun väri. Jalkasarja Classic metalli 12cm.

Toimitusaika n 4-5 viikkoa

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Brand: